Κατασκευή ιστοσελίδας

Ο σχεδιασμός και ο προγραμματισμός σελίδας αποτελεί το πρώτο βήμα στο ξεκίνημα μιας ιδέας. Οι σελίδες διαμορφώνονται ανάλογα με τις απαιτήσεις και ανάγκες. 


Κατηγορίες ιστοσελίδων 


Μονοσέλιδη σελίδα: Απλή αλλά περιεκτική σε θέματα φροντίζοντας να περιλαμβάνουν τις κύριες κεντρικές πληροφορίες και υπηρεσίες.

Βασική σελίδα: Η βασική σελίδα συνήθως περιέχει μενού 5 ενοτήτων (Αρχική, σχετικά με εμάς, δείγματα, υπηρεσίες, επικοινωνία)

 

Βασικές παροχές

Μέσω της σύνδεσης της σελίδας σας με την πλατφόρμα Analytics, μπορείτε να παρακολουθείτε και να αντλείτε διάφορα στατιστικά όπως πόσα άτομα έχουν αναζητήσει την σελίδα τους, την απόκτηση του κοινού καθώς και την εκάστοτε διαδρομή περιήγησης.

Μέσω του My Business μπορούμε να συνδέσουμε την σελίδα σας με την αναζήτηση της Google, ώστε να παρέχουμε περισσότερες πληροφορίες εύκολα και γρήγορα.

Basic Searc Engine Optimization, παραμετροποίηση των κατάλληλων λέξεων ώστε να πραγματοποιούμε καλύτερες θέσεις στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Google Analytics

Google My Business

Basic Search Engine Optimization (SEO)

Άλλες παροχές

Για την προώθηση μιας ολοκληρωμένης εικόνας καλό είναι να δημιουργηθούν και τα αντίστοιχα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης ή να πραγματοποιηθεί η διασύνδεση με κατάλληλες πλατφόρμες (skroutz, marketplace, best price etc). 

Αφού καθορίσουμε την στρατηγική και τον στόχο που θέλουμε να πετύχουμε μπορούμε μέσω προώθησης να το διαφημίσουμε το επιθυμητό υλικό σε συγκεκριμένο και κατάλληλο κοινό ώστε να προσεγγίσουμε εν δυνάμει ενδιαφερόμενους. 

Σημαντικό είναι ότι κάθε ενδιαφερόμενος έχει και διαφορετικές ανάγκες, στόχους αλλά και ιδιότητα. Οι παροχές προσαρμόζονται αντίστοιχα στις εκάστοτε ανάγκες. 

Δείγμα σελίδας υπό κατασκευή

μπορεί να προγραμματιστεί και να παραμετροποιηθεί σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες

Δείγμα μονής σελίδας θεμάτων

μπορεί να προγραμματιστεί και να παραμετροποιηθεί σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας


    Συχνές ερωτήσεις

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.